Samenwerking

Leanne Meijster Orthopedagogiek heeft een samenwerking met:

RT Ypenburg
Leanne Meijster Orthopedagogiek werkt samen met RT Ypenburg. Er worden werkzaamheden verricht voor RT Ypenburg, waaronder het uitvoeren van intelligentie- en dyslexieonderzoeken.

Haags Centrum Onderwijsbegeleiding (HCO) 
LMO werkt ook voor HCO.
Dit is een onderwijsadviesdienst die o.a. leerlingen met ernstige enkelvoudige dyslexie onderzoekt en vervolgens doorverwijst voor behandeling. Voor het aanmelden bij het HCO zijn er echter regels opgesteld. Voor meer informatie, verwijs ik u naar deze site.
Sinds 1 april 2014 ben ik medebehandelaar van het HCO.  Als uw kind de diagnose ernstige enkelvoudige dyslexie heeft gekregen, kan het HCO uw kind naar mij doorverwijzen voor behandeling. Deze behandeling gebeurt volgens de ONL-methode. Dit is een landelijk opgezette manier van werken. Deze behandeling wordt vergoed door de zorgverzekering.
S
inds februari 2017 ben ik ook diagnost voor HCO, dat inhoudt dat ik ook intelligentie- en dyslexie-onderzoeken voor HCO uitvoer.

GZ-psycholoog BIG José Geelen
Leanne Meijster Orthopedagogiek werkt samen met José Geelen voor dyslexie-onderzoeken.

LeesMees
Leanne Meijster werkt ook bij LeesMees; een online platform voor begrijpend lezen. Neem maar eens een kijken op www.leesmees.nl.