me

Even voorstellen…

Mijn naam is Leanne Meijster. Ik heb een enorme passie voor het werken met kinderen. Het ondersteunen, begeleiden en het overbrengen van kennis op kinderen is een rode draad die door mijn leven loopt. Na de middelbare school heb ik de PABO gedaan. Na de PABO ben ik gaan werken als leerkracht voor de groepen 3-4. Ik haalde mijn plezier en voldoening uit het aanleren van vaardigheden op het gebied van lezen, schrijven en spelling. Ik zag leerlingen groeien wanneer ik ze de aandacht gaf die ze nodig leken te hebben. Omdat ik mij graag wilde verdiepen in bepaalde leerproblemen die bij kinderen voorkwamen, besloot ik verder te studeren.

Tijdens de universitaire studie Pedagogische Wetenschappen heb ik mij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van kinderen met leerproblemen en de begeleiding van hun ouders en leerkrachten. Deze diagnostiek en behandeling heb ik tijdens en na mijn studie toe kunnen passen als orthopedagoog in het werkveld. Hierin heb ik ervaring opgedaan, met name op het gebied van intelligentieonderzoek, dyslexie en lees- en spellingproblemen.

Nadat ik twee jaar voor een andere praktijk heb gewerkt, heb ik begin 2014 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen en ben ik mijn bedrijf – Leanne Meijster Orthopedagogiek – gestart.

Ik ben getrouwd en heb twee jonge kinderen. Met mijn gezin woon ik in Nootdorp, vlakbij de Parade en de Dorpsstraat. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, reis en korfbal ik graag, maar vind ik het ook gezellig om met vrienden en familie af te spreken.